U zadnjem kvartalu 2015. godine održano čak 7 edukacijskih skupova za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

Iznimno uspješan 2. nacionalni Forum obiteljskog smještaja u Poreču 12. i 13.10.2015. godine  okupio je 1000 sudionika iz svih regija Hrvatske i bio itekakav poticaj Zajednici obiteljskog turizma pri HGK i njenim sekcijama pri županijskim komorama, da u suradnji sa Hrvatskom turističkom zajednicom i lokalnim turističkim zajednicama do kraja godine intenzivno nastave organizirati regionalne forume i edukacijske skupove za domaćine, pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

U izboru tema edukacija, uz neke vrlo aktualne i gotovo obvezne teme kao što su eVisitor sustav prijave i odjave gosta u implementaciji od 01.01.2016., uvijek se posebno vodi računa da to budu trendovske i zanimljive institucionalne teme popraćene primjerima kvalitetnih poduzetničkih projekata i dobre prakse realnog sektora proizašlim baš iz želje za gospodarskim povezivanjem ponude i potražnje za obiteljski smještaj, te praćenja rada i iskazanog interesa članica iz cijele Hrvatske. Tako su nakon Poreča održana još 3 regionalna foruma za Kvarner, Dalmaciju-Šibenik i Dalmaciju-Dubrovnik i 3 edukacijska skupa za regije Istra, Lika-Karlovac i subregiju Gorski kotar. Na realiziranim edukacijskim skupovima za obiteljski smještaj u 2015. godini sudjelovalo je čak 1.755 osoba. Realizirane skupove možete pronaći u pratećim dokumentima desno.

Ukoliko možda niste imali priliku uhvatiti slobodnu stolicu u 2015. pozivamo vas da nam se pridružite uz ništa manje sadržajno bogat, atraktivan i raznovrstan program tema i predavača u 2016. godini!