Pozivamo poslovne subjekte u obiteljskom smještaju na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2016.

Hrvatska gospodarska komora već 20. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ uz dodjelu nagrada i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu.

U sklopu akcije prema kriteriju izvrsnosti ocjenjuje se obiteljski smještaj – domaćini pružatelji usluga u domaćinstvu i objekti pružatelji usluga obiteljskog smještaja registracije trgovačko društvo, jednostavno trgovačko društvo, obrt ili obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo.

Ocjenjivanje je pokrenula Zajednica obiteljskog turizma pri HGK sa ciljem edukacije i poticanja stalne inovativnosti proizvoda obiteljskog turizma Hrvatske.

Postupak ocjenjivanja provest će se prikupljanjem i obradom osnovnih podataka te fizičkih i kvalitativnih pokazatelja putem Prijave koju ispunjavaju svi zainteresirani poslovni subjekti u obiteljskom smještaju, a po potrebi, za najbolje rangirane objekte obiteljskog smještaja i terenskom ocjenom stručnog Povjerenstva u dogovoru sa sekcijama Zajednice pri županijskim komorama.

U privitku se nalazi Poziv, a na priloženom linku obrazac Prijava: http://goo.gl/forms/QqPR3QxssYmm2n3J3 te Vas molimo da ga popunite najkasnije do 07.08.2016. (nedjelja). Nakon isteka roka, prijave će biti zatvorene.