Pozivamo poslovne subjekte u obiteljskom smještaju na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2015.

Hrvatska gospodarska komora već 19. godinu zaredom provodi akciju Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu. U sklopu akcije po prvi put ove godine prema kriteriju izvrsnosti ocjenjuje se obiteljski smještaj – domaćini pružatelji usluga u domaćinstvu i poslovni subjekti u registraciji djelatnosti trgovačko društvo, jednostavno trgovačko društvo ili obrt.

Nositelj ocjenjivanja Turistički cvijet – obiteljski smještaj 2015. je Zajednica obiteljskog turizma pri HGK koja je ocjenjivanje pokrenula baš sa ciljem edukacije i poticanja stalne inovativnosti proizvoda obiteljskog turizma Hrvatske. Postupak ocjenjivanja provest će se prikupljanjem osnovnih podataka, te obradom fizičkih i kvalitativnih pokazatelja objekata obiteljskog smještaja putem Prijave koju ispunjavaju svi zainteresirani poslovni subjekti u obiteljskom smještaju, a po potrebi, za najbolje rangirane objekte i terenskom ocjenjivanju stručnog Povjerenstva u dogovoru sa sekcijama Zajednice pri županijskim komorama.

Prijave su otvorene do petka, 7. kolovoza 2015., a prijaviti se mogu svi poslovni subjekti u obiteljskom smještaju ispunjavanjem Prijave (u pratećim dokumentima, u desnom stupcu na ovoj stranici). Ispunjene Prijave dostavljaju se na e-mail: lmiscin@hgk.hr s naznakom „Turistički cvijet – obiteljski smještaj 2015.“.