Informacija članicama bivše Zajednice ruralnog turizma

Podsjećamo Vas da je Zajednica ruralnog turizma, Odlukom Hrvatske gospodarske komore od 20.05.2015., a na temelju Zapisnika sjednice Zajednice obiteljskog turizma od 03.12.2014., integrirana u Zajednicu obiteljskog turizma. Priopćenje s navedene sjednice možete pogledati putem linka http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-turizam/izborna-plenarna-sjednica-zajednice-obiteljskog-smjestaja-i-turizama?category=247.

Na sjednici Zajednice obiteljskog turizma održanoj 09.04.2015.  osnovano je Vijeće Zajednice. Popis članova Vijeća kao i njihove kontakt podatke možete pronaći u pratećim dokumentima desno.

Koristimo priliku istaknuti da je Zajednica obiteljskog turizma nastavila zastupati interese članica nekadašnje Zajednice ruralnog turizma te vjerujemo da smo upravo integracijom u jedinstvenu i snažniju Zajednicu omogućili  kvalitetniji i efikasniji rad te bolje zastupanje članica.
Jedan od primjera je i nedavno prikupljanje i slanje nadležnom Ministarstvu turizma Vaših mišljenja i primjedbi  na Pravilnik o razvrstavanju i kategorizaciji objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.